Cautare

193 de rezultate pentru "serhan naim mateescu emilia" (3.23 secunde)
Au mai fost nominalizate Emilia Dobrin, pentru rolul Capra din spectacolul "Capra cu trei iezi", la Teatrul Act din Bucuresti, si Tania Popa, pentru rolul Fata din spectacolul "Fata din curcubeu", la Teatrul National Bucuresti.
In noiembrie 1883, la insistentele unor prieteni, printre care Emilia Humpel, Eminescu este transferat intr-un sanatoriu din Viena. Titu Maiorescu, care stia cel mai bine ca Eminescu nu este nebun si medicii din Viena isi vor da usor seama de aceasta, se opune la inceput vehement.
Au mai participat la acest eveniment prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, directorul AJOFM Constanta, Emilia Murineanu, directorul Directiei Agricole Judetene, Gheorghe Albu si primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod.
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
Cand vin in drum spre casa pe la Ciuperca sunt vreo 10-15 caini care umbla in haita si pe care mai bine ii ocolesti daca nu vrei sa fii muscat", a spus Emilia Cristescu, din cartierul 1 Mai.
Activitatile mafiei rusesti in Peninsula sunt evidentiate in special in regiunile din nord si centru (Lombardia, Piemonte, Lazio, Toscana, Emilia-Romagna), unde aceasta desfasoara operatiuni de spalare de bani proveniti din afaceri ilicite.
"strengareste" Manifestarea de la Ovidiu a avut parte, asa cum a obisnuit deja, de prezenta presedintelui PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, de cea a potentialilor parlamentari Ionel Popescu, Emilia Murineanu si Cristi Costea, a tinerilor aspiranti tot la fotolii de parlamentari Mihai Petre si Cristina Branzoi, dar si a primarului din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
Din lista de candidati pentru Consiliul Local Murfatlar, de mentionat ca alaturi de candidatul PNL pentru primarie se numara Mircea Avram - fost lider al Actiunii Populare, partid care a fuzionat cu PNL, Cristian Cojocaru - in prezent consilier local, Nicoleta Ciobanu - directoarea Liceului Teoretic din Murfatlar, Murat Chenan - consilier juridic in cadrul Administratiei Canalelor Navigabile, Ion Dumitru - economist la fermele Vie Vin Murfatlar, Marica Frunza - presedinta Organizatiei de Femei a PNL Murfatlar, Emilia Lupu - consilier local, sefa agentiei CEC Murfatlar, Gicu Nicoara - sef obiectiv Portul Basarabi, Costel Parvu - maistru principal la fabrica de creta, Cornel Stefan - consilier local, Cristian Stanca - sef Port Basarabi, Florin Velea - director Ocolul Silvic Murfatlar si Marian Samoila - presedintele Organizatiei de Tineret Murfatlar.
In privinta primariilor, Radu Mazare deschide lista pentru municipiul Constanta, Nicolae Crivineanu - pentru Primaria Murfatlar, Gelu Iordache - Primaria Baneasa, Mircea Mariana - Primaria Cernavoda, Ovidiu Brailoiu - Eforie, Nicolae Matei - Navodari, Ion Nicolin - Negru Voda, Vasile Pavel - Ovidiu, Andrei Razvan Alberto - Techirghiol, Emilia Burcea - Adamclisi, Cristian Carjaliu - Agigea, Marian Gascan - Albesti, etc.
Dintre ceilalti membri de partid anuntati ca exclusi, de mentionat Diane Vancea (fost secretar de stat), Tanase Barde, Claudiu Stratulat, Emilia Ursein si Andreea Ion (fost lider la tineret).
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Acesta a adaugat ca va face echipa cu Emilia Murineanu (fosta sefa a agentiei) pe post de adjuncta. Potrivit lui Minca, postul de director coordonator urmeaza sa il preia, oficial, din data de 25 mai a.
"Pe 18.05.2009, s-a formulat o sesizare la Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova cu privire la faptul ca Adrian Constantin Bragaru impreuna cu Emilia Munteanu, Dragos Ion Oprea, Elisabeta Tuinea, George Daniel Slavoia, Letitia Ispir, functionari in cadrul primariei, in calitate de membri ai comisiei de licitatii, au aprobat achizitionarea unor utilaje in leasing la un pret mai mare decat cel stabilit in cadrul CL si fara a solicita vreo garantie de buna functionare si fara avizul Comisiei de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Cel mai bun randament l-a obtinut RonPlus, cu o crestere de 11% in sapte saptamani, iar cel mai redus, de 1%, l-a avut RonSafe", a spus ieri Emilia Bunea, Chief Financial Officer al Interamerican.
La eveniment au participat Iod Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA, Rodica Marinica, managerul proiectului din partea Fundatiei Scoala Romana de Afaceri, dr. Camelia Ciobotaru, din partea Facultatii de Medicina, si Emilia Murineanu, directorul AJOFM Constanta.
Dar n-as sta sa calculez“, a spus Emilia Nae, alta gospodina.Chiar si fermierii care nu au vaca spun ca e destul de greu de aplicat la noi.
De asemenea, va expune si Emilia Cerna-Mladin - presedintele Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri. Programul guvernamental de reabilitare termica a cladirilor multietajate incurajeaza conservarea energiei in locuinte si are drept scop asigurarea maririi confortului prin folosirea eficienta a energie.
De asemenea, potrivit presedintelui Asociatiei Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Emilia Cerna Mladin, prezenta la masa rotunda, 95% din cladirile din intreaga tara trebuie reabilitate energetic si dotate cu surse noi de energie.
In aceeasi maniera au actionat Emilia Oancea, Marius Iorga si Victor Stoica iar cand s-a tras linie, s-a constatat ca fusesera acordate nu mai putin de 103 credite curier pe baza unor inscrisuri false sau a unor documentatii incomplete.
In cadrul Zilelor Italiei real,- ofera peste 200 de produse italiene provenite de la 25 de furnizori originari din Italia, din regiunile din nordul peninsulei precum Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Piemonte si Liguria sau din alte regiuni faimoase precum Toscana, Calabria sau Molise.
google-analytics.com